зоокът

Начало | зоокът | За добро настроение: папагал и стопанинът му пеят парчета на Бон Джоуви и „Бийтълс“

За добро настроение: папагал и стопанинът му пеят парчета на Бон Джоуви и „Бийтълс“

Аз детето | 2021-02-05

За добро настроение: папагал и стопанинът му пеят парчета на Бон Джоуви и „Бийтълс“

Папагалите стават все по-популярни любимци и този факт няма как до учуди някого! Все пак те са шарени, весели, издават какви ли не звуци, можеш да ги научиш да говорят, а очевидно дори и да пеят и да станете известни в интернет. Така папагал, който пее в дует със стопанина си, се превърна в интернет сензация. Жълтоглавият амазонски папагал Тико е единственият в света, който може да посрами всяко караоке и пее в дует със стопанина си, пише в. Метро.

Франк Малио – гордият собственик на талантливата птица акомпанира в съпровод на акустична китара. В репертоара им са включени широка гама от парчета на Бон Джоуви, „Колдплей“ и „Бийтълс“. В дует с пернатото Малио е записал доста песни, като за най-успешни се считат „Here Comes the Sun“ и „Wanted Dead or Alive“. Понастоящем музикалният тандем разработва композиции на Лед Цепелин и Игълс. Папагалът Тико не пее с думи, а по-скоро тананика с много вдъхновен глас. И никога не си позволява фалшиво изпълнение.

Франк закупил Тико през 2003 година и оттогава са неразделни приятели. Но едва неотдавна неговият стопанин открил певческата му дарба.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град