новини детски

Начало | новини детски | Четенето е сладко

Четенето е сладко

Аз детето | 2015-10-09

Четенето е сладко

„Четенето е... сладко“ твърдят от издателство Musy.me и „1 метър шоколад“. В това можете да се убедите и вие, като се включите в кампанията, чиято цел е да провокира всички деца да четат и разказват приказки.

В неделя, 11-ти октомври 2015, от 10 ч., в литературен клуб „Перото“ ще бъде поставено началото на инициативата „Четенето е... сладко“ с представяне на детските книги „Елфите и обущарят“ от серията „Класически приказки“ и „Амстердам“ от колекцията „Малки пътешественици“. И за да започне всичко обещано сладко, гост на събитието ще бъде и „1 метър шоколад“.

Това ще получи и всяко от 50-те деца победители в края на кампанията. За участие всяко дете трябва да си направи снимка, да запише аудио или видеофайл, в който чете книжка от каталога на Musy.me. Снимките и записите е необходимо да се качат във фейсбук страницата на организаторите до 20-ти декември 2015 г. А в навечерието на Коледните празници от всички участници, ще бъдат изтеглени на лотариен принцип 50 деца, всяко от които ще спечели сладката награда.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град