Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Как се играе със Stu: Brawl Stars стратегия, съвети и трикове

Как се играе със Stu: Brawl Stars стратегия, съвети и трикове

Аз детето | 2021-03-16

Как се играе със Stu: Brawl Stars стратегия, съвети и трикове

Стю се присъедини към звездите и героите на Brawl Stars вчера, но вече е изключително използван и популярен сред всички играчи! Освен това беше и доста чакан, нали? Много фенове се похвалиха или пък се изненадаха, че имат мачове, където и шестимата играчи са с новия герой или иначе казано имаме един интересен и странен  Stu двубой. Няма съмнение, че Стю ще бъде доста избиран във всеки режим на непринудена игра през следващите седмици. Но за разлика от много Brawlers, които начинаещите играчи отключват, когато стартират играта, неговият геймплей може да бъде труден. 

Стю е универсален, така че е важно да се възползвате от това, за да го изиграете с пълния му потенциал. Ето няколко съвета за успех със Стю.

Ето описанието на способностите на Стю:

Атака: Razzle Dazzle. Стю изстрелва два пиротехнически залпа, които са доста силни.

Супер: Nitro Boost. Удрянето на опонент с Razzle Dazzle зарежда Nitro Boost на Stu, кратка атака, която премахва противниците от пътя и оставя горяща следа на земята, която ще подпали всички противници, които я докоснат.

Той също така има 3200 HP (в сравнение с 48080, когато беше представен на тестовите сървъри) и нормална скорост на движение. Докато атаката му е дългосрочна, неговата супер е краткосрочна.  Стю вече има един гаджет, който го кара да пусне бустер, който предоставя супер скоростна зона, а можете да изберете и такъв, който лекува. И накрая, неговата star power силно увеличава обхвата на неговия супер. Тъй като Стю има стил на игра, подобен на асасин, първият супер се избира по-често.

Винаги бъдете готови да използвате супера

Въпреки че супера на Стю може да изглежда слаб на думи поради своя малък обхват, силата му произтича от неговия заряд, който е бърз. Ако Стю удари играч едновременно със супер и атака, суперът ще бъде зареден отново, което може да му позволи да изпълнява вериги от почти непрекъснати атаки върху враговете. Това може да бъде мощно, ако предвидите многобройните му приложения. Стю може например да използва своя супер, за да изстреля Примо или Роза, да изхаби почти напълно здравето на противника и след това да избяга, използвайки втората атака, за да избегне удар, докато самият той  удря с дългосрочните си атаки. Той е универсален, поради което ще трябва да свикнете с този стил на игра, за да се възползвате максимално от новия Brawler.

Често срещана грешка при начинаещите със Stu е да използват супера два пъти, за да пробият пътя си през противника. Прекалено рисковано е да използвате атаката за втори път, за да се прехвърлите през врага, защото ако той все още е жив, дори с няколко HP, или ако съотборник е дошъл да помогне, или ще пратите него на врага, или вие няма да сте защитен и един от двама ви ще загине бързо. Все пак и такава атака може да се изпълни ако сте близо до стена на околната среда, за да се скриете веднага, която може да ви предпази от следващите атаки.

Щетите от атаките на Стю не се променят в зависимост от обхвата

Запомнете това! Атаката на новия  Brawler  не зависи от обхвата. Тя нанася щети, колкото са зададените от създателите независимо от разстоянието. Тъй като атаката е кратка, няма смисъл да се опитвате да стреляте от максимален обхват, освен ако няма спешна заплаха за избягване. Стю не печели нищо от атакуване от далечни разстояния, както някои други герои.

Ако искате да бъдете смъртоносни като играете със Стю, ще трябва да намерите средата между това да останете на една ръка разстояние, без да се доближавате твърде много до враговете. Това може да зависи и от режима на игра, защото някои, които изискват обсадно позициониране, като Hot Zone, ще ви принудят към по-защитен стил на игра.

Като цяло ще трябва малко тренировки, нагласяване и опит, за да играете Стю с пълния му потенциал, защото геймплеят му не е чак толкова прост, колкото на Колт или Франк. Поради тази причина той няма да бъде добър избор за начинаещи. Но това не би трябвало да е проблем, тъй като играчите трябва да достигнат 10 000 трофея, за да го отключат.

Играйте Brawl Ball за повече трофеи

Ако искате бързо да спечелите повече трофеи и точки за новия герой, възползвайте се от Brawl Ball. Това е най-добрият начин. Стю може да вземе топката и да използва своя супер, за да се втурне през терена и да се доближи максимално бързо до вратата. По този начин ще бъде трудно за враговете да издържат на бързото му движение. 

Пазете се от враговете на Stu

Колкото и да е добър, помнете, че Стю трудно ще спечели мачове срещу някои  Brawlers. Най-рисковите, срещу които може да се изправите, са тези с дългосрочни атаки, като Кроу и Леон. Лу също може да бъде опасен, защото може да попречи на Стю да се приближи достатъчно, за да използва супера си. Снайперите като цяло могат да представляват заплаха за Стю, какъвто е случаят с Колт и Джеси, например. Макар че при добро планиране новият герой може да се справи и с тях. 

С течение на времето все повече играчи (и да, имаме предвид вас) ще разберат как да се противопоставят на Стю, като очакват неговия супер. Това вероятно ще се превърне в неудобство за Стю, но пък и много от вас ще открият други интересни начини за атака и успешна игра с него. 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град