Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fall Guys ще има четвърти сезон, който ще е неочаквано изненадващ

Fall Guys ще има четвърти сезон, който ще е неочаквано изненадващ

Аз детето | 2021-03-17

Fall Guys ще има четвърти сезон, който ще е неочаквано изненадващ

Разработчикът Mediatonic най-накрая пусна датата на излизане за сезон 4 на Fall Guys: Ultimate Knockout, но оказва се, че най-важното не е датата. Има далеч по-голяма и интересна новина около 4-тия сезон. Когато сезонът стартира на 22 март, бързата и шарена игра очевидно ще се обедини с друг мегахит – Among Us! Отвъд гоненето на опашки, топки, старанието да не паднеш в слайма и да стигнеш до финиша. О, да, и неоновите светлини, сезон 4 на Fall Guyss ще сервира скинове вдъхновени от Among Us  още в първия ден от новия сезон. 

В последните мигове от новите кадри за играта се вижда как познатите ни желирани бобчета падат от небето, докато носят червен космически костюм, вдъхновен от другата хитова игра. След това кадрите завършват с текста: „Fall Guy was ejected. 1 Imposter remaining,“, което ясно показва, че двете игри за оцеляване обединяват сили. 

Освен това, според IGN, Mediatonic планира да пусне още екстри вдъхновени от Among Us в близко бъдеще, вероятно под формата на различни цветни костюми. Що се отнася до показания червен, той ще бъде достъпен чрез Пътя на славата, вместо да се налага да се купува чрез Crowns. Въпреки че в последния трейлър не е представен действителен геймплей от сезон 4, това намеква, че играчите биха могли да видят ново финално ниво за короната, също намиращо се в космическото пространство. Преди това Mediatonic предостави предварителен преглед на един от седемте си нови етапа миналата седмица – който включваше смъртоносни лазерни лъчи и дори зона с ниска гравитация.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град